Balázs Ferenc Mesterszakács
Szakmánk egy következő fontos állomása a helyes gazdálkodás a megfelelő kínálat összeállítása. Ehhez nyújtok segítséget a kínálat kiválasztásában.
Lassan 40 éve gyakorlom a szakács szakmát. Az évek alatt vezethettem 4-5 csillagos szállodák konyháját, irányíthattam kisebb-nagyobb éttermek konyháit. Részt vettem több szálloda és étterem nyitásában. Az utóbbi néhány évben pedig egy nagyobb csapat munkáját segítem tanácsadóként. Itt megtapasztaltam a konyhatervezést, üzemeltetést. Sok év alatt megszerzett szakmai, vezetői és gazdálkodási tudásomat szeretném megosztani a jövő generációjával. Pályafutásom alatt nagyon sok tanulóval foglalkoztam. Talán a legnagyobb sikernek érzem mikor találkozom velük évek múltán és láthatom, hallhatom milyen sikereket értek el szakmai munkájuk során! Ez a legjobb visszacsatolás számomra.
- Tanmenethez kapcsolódó anyagok összeállítása
- Online előadások
- Online kurzusok
- Vizsgafelkészítés
- Mestervizsga felkészítés