Magunkról

Cégünk, az Ami Még Hiányzik Gasztro Kft. 2014-ben alakult. Létrejöttünk célja, hogy eljuttassuk partnereinkhez azt a szolgáltatást, „Ami Még Hiányzik”. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a vendéglátóipar és technológia területén. Az eltelt 8 év alatt formálódtunk fejlődtünk, így alakult ki jelenlegi tevékenységi körünk és arculatunk.

Célunk, hogy szakértelmünkkel biztosítsuk az ügyfeleink által működtetett vendéglátóipari és kereskedelmi egységek technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelését. Ennek érdekében partnereink projektjeit a konyhatechnológiai tervezési fázistól a megfelelő gépek kiválasztásán át az engedélyezési eljárásig támogatjuk. A kivitelezési fázisban segítünk a megfelelő partner kiválasztásában.  Az üzemeltetési időszakban segítünk a HACCP rendszer kialakításával, az önellenőrzési rendszer felállításával, a konyhai és éttermi működés átvilágításával.

Arculatunk egy izgalmas feladattal bővült. A COVID utáni időszak sok kérdést vetett fel, üzemeltetésben, hatékonyságban, munkaerő megtartásban. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.        Arra gondoltunk, hogy sok éves elemzői tapasztalatunkkal és oktatói tudásunkkal segítjük önöket. Feltérképezve vállalkozását személyre szabott képzéseket, tréningeket szervezünk meglévő és újbelépő kollégái számára. Teljes szakmai átvilágítással hatékonyabbá tesszük vállalkozását. 

Amennyiben úgy érzi, vállalkozása számára további információra van szüksége, vagy konkrét problémára keres megoldást, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

Kollégáink:

Balázs Ferenc  Ügyvezető

„Cégünk legnagyobb kihívása érdekessé, izgalmassá, sokszínűvé tenni a vendéglátást a vendégek és a kollégáink számára!”

 

Magyari Imre   Mesterfelszolgáló

Tőlünk az értékesítőtérben dolgozóktól nagy mértékben függ az elkészített ételkülönlegesség, hogyan kerül a vendég asztalára. Mi tehetjük fel az i-re a pontot! Ahhoz, hogy minden harmonikus legyen egy pár dolgot szeretnék megmutatni.