Magunkról

 

 

Cégünk, az Ami Még Hiányzik Gasztro Kft. 2014-ben alakult. Létrejöttünk célja, hogy eljuttassuk partnereinkhez azt a szolgáltatást, „Ami Még Hiányzik”. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a vendéglátóipar és technológia területén. Az eltelt 5 év alatt formálódtunk fejlődtünk, így alakult ki jelenlegi tevékenységi körünk és arculatunk.

Célunk, hogy szakértelmünkkel biztosítsuk az ügyfeleink által működtetett vendéglátóipari és kereskedelmi egységek technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelését. Ennek érdekében partnereink projektjeit a konyhatechnológiai tervezési fázistól a megfelelő gépek kiválasztásán át az engedélyezési eljárásig támogatjuk. A kivitelezési fázisban segítünk a megfelelő partner kiválasztásában.  Az üzemeltetési időszakban segítünk a HACCP rendszer kialakításával, az önellenőrzési rendszer felállításával, a konyhai és éttermi működés átvilágításával.

Amennyiben úgy érzi, vállalkozása számára további információra van szüksége, vagy konkrét problémára keres megoldást, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén.