Amiben segíthetünk

Konyhatechnológiai tervezés, tanácsadás

Amennyiben Ön vendéglátó, közétkeztető tevékenységet folytat és tervezi konyhája, felújítását, új étterem nyitásán gondolkodik sok hasznos információt kaphat tőlünk. 
A tervezési szakasztól kezdődően meghatározzuk azokat a feladatokat, amellyel beruházása hatékonyan és pontosan kerülhet kivitelezésre!

Partnerünk a kivitelezésben: http://www.foldi.hu

HACCP dokumentáció, önellenőrzés

A HACCP mára már egy gyakorlatban is elfogadott módszer az élelmiszerek, vendéglátó termékek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése által. Önellenőrzést 2017 óta jogszabály írja elő. Ebben szeretnénk digitális eszközökkel segíteni.

A 852/2004/EK rendelet értelmében a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) rendszer alkalmazása az élelmiszer-gyártók, -kereskedők és a vendéglátóipari egységek számára kötelező. Minden élelmiszer-vállalkozásra vonatkozik a 28/2017 (V.30.) FM önellenőrzési rendelet

Partnerünk az EHACCP-ben: https://onlinenaplozas.hu

Éttermi, konyhai üzemeltetési feladatok, üzletnyitási tanácsadás

Az étterem nyitása egy összetett feladat, amihez sok különböző szakma ismeretére van szükség. A csapatommal igyekeztünk, minden részletre kiterjedő eszköztárat összeállítani. Gondoltunk az üzletnyitáshoz kapcsolódó feladatok, dokumentumok, konyhai és éttermi eszközök beszerzése. Üzemelő éttermek esetén dolgozói létszámok, ELÁBÉ szint elemzése, Beszerzési partner javaslat.

Partnerünk az eszközök beszerzésében: https://www.rillcatering.com

Tréningek meglévő és új dolgozók számára

Az elmúlt években nagy változás állt be a vendéglátóipar munkaerő piacán. A képzett dolgozók egy része foglalkozást váltott a leállások miatt. A piacon egyre nagyobb kereslet a képzetlen munkaerőre. Ez vezetett minket abban az irányban, hogy képzési programokat készítsünk a kevésbé képzett kollégáink és a piacról érkező képzetlen kollégák számára.